Bra initiativ – jul för singlar

Själv vill jag ju verkligen fira jul hemma. Men så lider ju inte jag av ”julstress” heller. Tycker ju att bara man planerar bra, har framförhållning och vågar säga nej så blir det ingen stress. Men förstår också att andra, av olika anledningar, inte vill fira jul på samma sätt som jag.

Läser på Aftonbladet/Wendela om en singeljul. Jättebra idé!

  • http://supermatten.blogg.se Jennie

    Jag såg dina julkulor. Vad fina de är! Och underbart att du fotat dem och publicerat dem. Det betyder att du är mer julstörd än jag är, hoppas jag. Man vill ju inte vara värst! :-)

    Jag har i och för sig 3 julslingor (två med tomtar, en med röda stjärnor), liten usb-gran, trummande tomte, stor gran som snurrar och byter färg som en ufo-lampa, tomtar, ljus, julbock, en uppblåsbar julgran, en gris, en ljusstake…. bara på jobbet. Det kan aldrig bli för mycket jul!

  • Josefine

    Julgranskulor är det enda jag samlar på, så varför inte göra det ordentligt? Klart man måste katalogisera dem! :)

    Ditt jobbjulpynt låter fantastiskt! Påminner om när jag jobbade på City. Jag och en tjej anordnade en julpyntartävling. Folk blev som galna. Har aldrig sett så mycket pynt i hela mitt liv. Ahhh, så fint det blev!