Pensionärer med automatvapen

Får ett sms från sambon som är och vinkar av sin mamma/svärmor/”Mum” här på bloggen, vid bussen. ”Hade pensionärerna haft automatvapen hade det på riktigt blivit en massaker här. Värsta kaoset någonsin. Folk ligger PÅ varandra och bara pressar mot gate-dörrarna. Helt otroligt. Helt.”

Detta alltså vid SwebusExpress mot Kalmar. Alla pensionärer köper biljett i förväg, och Swebus har platsgaranti. Men försök förklara det får galna tanter som bara ska på bussen först av alla. Usch, skönt att jag är kvar hemma!

  • Trampe

    I’ve been there. Jag har sett det. It’s never pretty.

  • Josefine

    Nej, usch. Hallå, alla får plats!

  • Mum

    Tänker inte försvara de attackerande pensionärerna trots att jag snart tillhör den gruppen. De är värre än Djingis Kahns framrusande hunner. Varför detta. Var har de timida pensionärerna tagit vägen. Jag minns dem som snälla och vänliga (länge sedan jag var liten). Måtte jag aldrig bli som de. Och dessutom frågar de femtioelva gånger vart bussen ska gå, trots att detta sagts högt och tydligt. Snacka om krig!