Mer moderat än Carl Bildt

Vaknade lite väl tidigt (5.00) och surfar runt lite. Hos Mymlan hittar jag Bloggparti.se. Testar förstås, och förstår inte riktigt hur den räknar? Granding hamnar på topp som (v)! Finns det något jag inte är så är det väl vänsterpartist.

Roligast av allt är dock att Kristoffer är mer moderat än självaste Carl Bildt! :)

 • http://www.kristoffer.nu Kristoffer

  Haha!

  Vet inte heller hur de räknar, men jag är inte förvånad eller stött. :)

 • Mum

  Vi döljer alla något inom oss!! Men vänsterpartist??!!

 • http://www.shoppinggatan.se Mattias Aspelund

  Hej Josefine, kul att du provade bloggparti.se!
  Exakt hur den räknar vet jag faktiskt inte, då bloggparti.se använder uClassify för själva textanalysen. uClassify, som jag inte är kopplad till, är en svensk tjänst för just textklassificering. De har arbetat på sin klassificerare i två år och texterna analyseras med elva olika metoder.

  Så när Kristoffer blev mer moderat än självaste Carl Bildt (!!! :-) ) så jämförde klassificeraren texten på kristoffers blogg med texten från 700 svenska bloggar med känd partitillhörighet.

  Den kan givetvis inte analysera vad du tycker i olika frågor, men väl hur du skriver. I stor utsträckning så tycker jag att resultaten verkar relativt vettiga. Lite skoj förstås blir det ju när ssu.se kommer överst på v-topplistan. :-)

 • Josefine

  @Mattias Aspelund: Det är ju en rolig tjänst, men kommer alltid vara lite förorättad för att den tycker att jag skriver som en vänsterpartist! :)