Byta lägenhet?

Ikväll har jag hängt på HomeExchange.com. En sajt där man kan byta hem med andra semestersugna människor. Vi har tänkt på det i flera år, och idag gick vi in och satte oss in i det. För visst borde vår lägenhet vara attraktiv?

”5:a på Mariatorget, Södermalm. Nära vatten, både sjö och hav, och grönska. Alla kommunikationer ett stenkast bort (båtar, bussar, tunnelbana, pendeltåg). Etagelägenhet med balkong mot lugn, frodig innergård. Fem minuters promenad till ”Old Town”. Bubbelbadkar, trådlöst internet, datorer, tvätt, diskmaskin, bra kök. Huset byggt 1889 och 4 meter i takhöjd.” Och så lite snygga bilder på det!

Kanske är dags för oss att försöka?

 • Trampe

  JAG semestrar gärna i er lägenhet. Men sen vete fan om ni vill tränga ihop er i en etta i Vasastan.

 • Josefine

  En etta står vi definitivt ut med! Men vi hade nog tänkt oss ett resmål lite längre hemifrån …

 • Mum-in-law

  Oskarshamn är lite längre bort,men jag förstår ju att ni vill ”swoppa” med någon/några utomlands. Jag tycker ide´n är alldeles utmärkt. Jag skulle emellertid vara lite orolig för att gästerna rotade runt bland mina saker och inte var rädda om dem.

 • Josefine

  Ja, det är väl det vi är rädda för också, att andra inte ska vara försikta i vårt hem (rota kan de däremot få göra). Men som alla som gjort detta säger, de lånar ju ut något precis lika värdefullt som vi gör – sitt hem.

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  Kanske det men vågar ni? Alltså tänk om ni får något pucko som snor eller förstör… ni har ju så otroligt fin lägenhet… usch jag skulle aldrig kunna lita på någon som jag inte känner.