Kleerup ännu mer patetisk än jag trodde

På Newsmill visar Kleerup upp ännu mer av sin patetiska människa. Han menar att ”alla har vi våra laster och ska respekteras för det”. Eh? Nej. Jag gillar inte att folk röker tobak, eller dricker för mycket alkohol. Skillnaden mot de substanser Kleerup gillar är att tobak och alkohol är LAGLIGT. Jag respekterar inte någon som stjäl, våldtar eller låter bli att betala tv-licens. Jag respekterar inte de som knarkar. Jag respekterar inte Kleerup.

 • Mum-in-law

  Nu är jag illa ute.

 • Zandra

  Nu är jag verkligen illa ute..

 • Frågvis

  Stjäl, våldtar, låter bli att betala tv-licens och knarkar. I den ordningen då?

 • Josefine

  @Frågvis: Naturligtvis!

 • k3ff

  Hahaa! Synden kommer att straffa sig, alla är vi människor. Alla kan bli knarkare, Vad folk inte förstår är att läkemedel kan vara lika starka om inte starkare än heroin. Tänk ordentligt på vad du skrev här, om du råkare ut för en olycka och kan behöva medeciner.
  IDIOT