Till Anna

Hej Anna,

Min blogg har utsatts för massiva spamattacker den senaste tiden och idag, när jag skulle radera det senaste gänget spam-kommentarer råkade jag radera din kommentar om Venedig. Ledsen för det. Tyvärr vet jag inte hur man tar tillbaka det heller. :(

Jag hann i alla fall läsa dina tips innan kommentaren försvann!

 • http://www.saji.se/blog trollisbo

  Du har väl aksimet aktiverad? Jag har inte fått ett spam sen dess!

 • Josefine

  Nej, jag har ju inte det. WordPress ber om min API-nyckel för att kunna aktivera Aksimet, och där tar mina teknikkunskaper slut. Api-nyckel?? :) Men ska påminna min bror om att kika på det.

 • Josefine

  Nu har jag Aksimet!

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  aha… jag brukar nästan varje dag va inne å läsa din blogg men ser nu att jag har missat massor å speciellt detta. De gjorde inget :) skrev bara från mina egna erfarenheter men torget i mitten där tycker jag ni skall åka till. Jag å namn men det är stort å jätte fint. Vi var ju bara där på kvällen eftersom vi bilade från wien dit å åkte hem på natten men det är mysigt men dyrt. :) Du får hålla mig uppdaterad sen när du är där eller skriva en resume om vad du tyckte å så…

  kramis

 • Josefine

  Anna: har varit i Venedig tidigare, och gjort allt man ”ska”. Men ska bli kul att åka tillbaka! Och vi ska faktiskt bo på torget du pratar om! :)

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  Ååååååååå… :) nämn något ställe du inte har varit på? =) Fy va kul… såg så fint ut på kvällen, vet ju inte hur det ser ut på dagen ifall det är gråare å tristare där då men bo där… det är väl lite dyrare att bo mitt i smeten tror jag. Inte vet jag… men hur var de mot er då? Va kyparna knäppa mot män å fjesk mot kvinnor? :)

 • Josefine

  Jag var där när jag var 11, så märkte inte så mycket av hur kvinnor/män behandlades. :)