Nytt system i filmrummet

Vi har haft samma hemmabiosystem sedan jag först skaffade hemmabio. Då var systemet dessutom begagnat, Kristoffer var ursprungsägaren till Pioneersystemet från år 2001. Det har funkat jättebra hela tiden. Lite för bra. Vi kan ju inte dra på så högt längre. Och att då ha ett 5.1-system med allt vad det innebär i sladdväg har känts lite onödigt.

Så fyllde Johan år i förra veckan och fick ett nytt system av pappa. Rent tekniskt ett sämre system, men oj så mycket bättre för oss! Två apparater (en ”klump” och en subwoofer) mot tidigare åtta (dvdspelare, fem högtalare, subwoofer, lös display) och nästan inga sladdar alls. Och riktigt bra ljud!

  • Anna

    Nice :) såg ju riktigt fint ut oxå… jo ibland kan sämre passa en bättre. Är det inte så värst ljudisolerat hemma hos er eller? Min killkompis håller på att bygga ett bio rum men de har ljudisolerat väggarna m.m.

  • Mum-in-law

    Ursnygg design!

  • Josefine

    Tyvärr tänkte de inte på ljudisolering för framtida filmrum när de byggde huset 1889. :) Väggarna är tjocka och isolerade, men tyvärr inte golvet/taket.