Fest på innergården och nystädad vind

14.30 fick vi för oss att det var dags att städa vinden. Det gäller att tajma det bra i det här huset, vinden är helt oisolerad och brukar vara stekhet eller iskall. När vi flyttade in sa vi att ”nu slänger vi inte bara upp saker på vinden utan fixar direkt”. Jovisst. Sex och en halv timme tog det. Hjälp vad mycket skit de förr-förra ägarna lämnat kvar!

21.00 var vi klara, och helt slut. Middag i soffan, bad och vid 23 stöp jag i säng. Sov gott fram till 3.30 då två tjejer i ett av grannhusen beslöt sig för att dricka sprit, lyssna på musik, banka på utemöblerna och skrika. Det ekade på innergården. Så nu sitter jag klarvaken – och dödstrött – i Filmrummet. Suck.

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  Du vet att du kan skicka störningsjouren på dem eftersom de stör den allmäna friden om man säger så… det heter något speciellt… hm… tror till och med att du kan skicka polisen på dem sen så får man inte dricka sprit på allmän plats oavsett vad.

  Tråkig att du äntligen hade somnat oxå… du som har lite problme med det :( nä jag hade blivit förbannad. Ringde störningsjouren på min granne en gång sen blev det tyst :)

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  Har för mig att stockholm har att man inte får dricka sprit offentligt. I alla fall är det så på gotland eller rättare sagt visby.

 • Josefine

  Jag ropade faktiskt, och då slutade de. Tyvärr var jag redan klarvaken. Nej, man får bara dricka på vissa offentliga platser, vissa parker och så, men eftersom detta var på gården så är det ingen offentlig plats.

 • sven

  kul med fest ju

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  men gården är väl inte privatägd men det är väl så att vem som helst inte har tillgång till det… stämmer… tänkte inte så långt :) bra där… hade velat se när du skrek. :)