• Zandra

  Du är het som en sanddyna i Sahara!

 • Josefine

  Tack, tror jag? :)

 • Mum-in-law

  Du är enastående!!!

 • http://blogg.aftonbladet.se/574 Anna

  haha… kändes som du var hur känd och populär som helst och världsberömd å stor i sverige. Vad vet jag, jag känner ju dig på ett helt annat sätt å har nog inte ens tänkt tanken att du var så populär att det väljer att intervjua dig. Har nog inte ens fattat det eller tänkt tanken. Var lite kul att läsa tyckte jag och du gör ett fantastiskt jobb. Du är en kvinna som verkligen gör karriär. :)

  Glad för din skull och lycka till på Aftonbladet nu om det nu var det… jag hänger ju inte med i alla svängar fram och tillbaka mellan dem och kort minne har jag. Även fast jag nyss läste det glömde jag bort vilket det var för… förvirrade jag. :)