Viva Italia!

Semestern har börjat! Och börjat intensivt. I onsdags morse ringde alarmet klockan 4.30 och 6.00 var människor och bagage inpackat och vi började köra. Målet för dagen var Rostock i Tyskland: 86,1 mil, steakhaus, weißbier, Radissonhotell.

Dag två blev seg. Något färre mil, 80,1, men ideliga vägarbeten, och en del regn, längs hela vår strecka (Rostock – München) gjorde att det tog lång tid. Till slut var vi i alla framme i München-Unterhaching och vårt Holiday Inn där vi fick etagerum vilket låter roligare än det var.

Nu är vi inne på dag tre och det är München – Florens (63,5 mil) som gäller och vi kör genom Brennerpasset. Ikväll ska vi bo på något så spännande som ett affärs-motorvägshotell, vad det nu kan vara.

Eftersom vi åker helt utan datorer har jag svårt att få in bilder här, men som vanligt: klicka på bilderna till höger så kommer ni till en samlingssida för alla mina bilder.

 • http://www.saji.se/blog Trohllisbo

  Du hittade idag vad du behöver. Mobypictures.com funkar från iphoneapp med!

 • http://www.saji.se/blog Trohllisbo

  Och ha en skön semester

 • http://www.enannansida.se/bok/ Petra

  Åh, men varför åker ni inte av motorvägen och bor på gasthaus i nån dorf istället för på tråk-hotell vid motorvägen?

  Jag har bilat Sverige – Kroatien flera hundra gånger (lätt överdrift) och aldrig haft problem att hitta rum på plats. Endast i nödfall har vi bott på autobahnhotell eller sas.

  Vad är anledningen?

 • Josefine

  Trollisbo: tack för tipset! Ska kolla när jag kommer hem.

  Petra: anledningen? Vi vill bo på bra hotell längs motorvägen.

 • http://www.enannansida.se Petra

  Ok. Då har vi olika uppfattningar om vad bra hotell är! 😉