• Mamma

  Man får hoppas, för hennes egen skull, att hon skriver med ironi.

 • Anonym

  Ni andra svenska kvinnor är bara svartsjuka ni känner sig träffat annat ni skulle inte bryr sig!

 • Josefine

  Ja, Anonym, precis så är det.

 • Kristina

  Jag har en önskan när det gäller den arma Anna Anka!!
  Tänk om någon kunde ta och kidnappa henne och kroka fast henne i en vajer, som hålls fast av en helikopter. Och så styr de kosan ut över havet, till ön Haiti. Där dumpar man henne ( hon kan få en liten fallskärm, så att hon kommer ned levande,för det är själva poängen) mitt i kaoset, och får se andra människors lidande. Där kan hon sen få gå omkring och fundera över sitt tidigare liv.
  Jag instämmer verkligen med en annan artikelskrivare,som nämner hur synd hon tycker det är om Ankan´s barn! Ja dessa arma själar verkar inte ha fått uppleva speciellt mycket närhet och föräldrakärlek, eftersom det enda paret Anka är inställda på är pengar,”vilda sexlekar” (enl. Anna) och att se till att klanka så mycket som möjligt på personalen. Ve och fasa för att vara tvungen att ta jobb hos Ankan!