Tillbaka

Vi har haft semester.

I onsdags åkte vi till Kristianstad i ett pyttelitet flyg (19 platser totalt). Svärmor mötte oss på flygplatsen och vi checkade in på anrika, men nu sunkiga, Hotell Christian IV. Sedan följde dagar med sightseeing i svärmors barndoms- och uppväxtstad, historier om mormor Greta och morfar Gunnar, om hur ungarna i militärområdet (Johans morfar var yrkesofficer) rullade bandage på övningarna och om skolmat, lekkamrater och andra barndomsminnen. Kul!

Vi hann även med en del shopping, en tur till min barndoms Skåne (Landön) samt en släktträff. Johans mammas släkt är ohyggligt liten och nu var alla samlade i Skåne. (Svärmor, hennes kusin, Johan, kusinens tre små barn. That’s it.)

På lördagen körde svärmor hem till Småland och Johan och jag tog tåget till Köpenhamn. Där shoppade vi öl (sådan som är förbjuden i Sverige), blev tokfast i Copenhagen Fashon Week, bodde på bra hotell, åt på KFC (till Johans absoluta lycka) och gick på Tivoli.

Idag sitter vi åter på kontoret.