Kvällens utsikt, 2 dagar till flytt

Skrev detta igår, men inser nu att jag glömde klicka på publicera.

Det satt en hel del beslag, konsoller och krokar kvar när vi kom till Östgötagatan idag, och eftersom flyttstädningen ska ske imorgon tisdag ville vi få ner allt innan. Visst blir det alltid smutsigt vid en flytt, men kan man undvika att ha gipsdamm och sånt så är ju det bra. Ned med allt ikväll alltså. Det tog (betydligt) längre tid än vi räknat med. Vi hade räknat med att vara klara 16.00, men det blev 20.30. Och då bara för att både mamma och pappa ställde upp på olika sätt. Sen åkte vi hem, Hornsgatan får väl fortfarande kallas hemma, och fixade mer med flytten. Vi är så sjukt förberedda, och vi gör nog väldigt mycket i onödan. Varje soffkudde är inplastad tex, och det kanske inte är så nödvändigt.

Så kvällens utsikt var egentligen en skrivdragare eller en tejpmaskin – som vanligt – men orkade bara inte ta en bild på det igen. Men sorterade de nya nycklarna också, så här kommer kvällens utsikt:

bild