Var ska vi sova?

Den nya lägenheten är verkligen underbar, men det är en del saker vi ska fixa. Badrum, kök, ommålning överallt har jag redan nämnt. Men vi ska också bygga bokhylla, garderobslösning och övrig förvaring.

Dessutom har vi fortfarande inte bestämt hur vi ska bo, alltså var vi ska ha sovrummet, var tv:n ska vara, hur kontoret ska se ut, och så vidare.

Dessa två faktorer gör att vi har svårt att komma vidare. Visst kan vi tömma kartonger, men var ska vi ha innehållet? I högar på golvet? Vi har ju varken bokhyllor, garderober, städskåp att fylla … Det är helt enkelt bara att inse att det här kommer ta tid – att det måste få ta tid. Det blir en utmaning för otåliga mig!

Så länge har vi bett alla som kommer hit om en åsikt. Imorse hade vi absolut noll koll, men nu börjar en tanke växa fram. Och för att ha en lugn oas mitt i kaoset har vi placerat ut soffa, fåtölj, mattor på övervåningen. De kommer säkert flyttas, men nu är det skönt att fly dit.