Mina bilder blir vykort – och finns i guidebok

Jag gillar att fotografera, och har en hygglig kamerautrustning. Jag pratar sällan om det eftersom jag är omgiven av duktiga fotografer: sambon, min bror, Pelle på jobbet, kompisar, bekanta …

Jag tycker att jag har en del bildseende, men att jag saknar tålamod, och framförallt orkar jag inte välja ut, utan publicerar även misslyckade eller bara vanliga trista bilder också. Men ibland hittar man guldkorn i det stora flödet! För några år sedan var en bild jag tog i Barcelona med i en guidebok, och nu ska några av mina Slovenienbilder bli vykort!

Barcelona:
Palau de la Música Catalana, Barcelona

 • Joakim Axelsson

  Kul, vad har du för utrustning?

 • http://www.granding.se Granding

  För mig är det viktigt med små kameror, annars tar jag helt enkelt inte med mig dem. Kör två olika:

  Panasonic Lumix GF1 med tre objektiv:
  Lumix 20 mm 1.7, Lumix 14-42 och Olympus 12-50

  Sony Cyber Shot med Carl Zeissoptik, Water Proof HD