Nya tag, nya hantverkare, nytt badrum

Med förra inlägget i färskt minne: nu är det dags att renovera badrummet. Badrummet är egentligen den enda delen av lägenheten som faktiskt behövde renoveras. Resten ville vi göra om för att det var fult, men badrummet är fult och opraktiskt (tex har vi ett badkar som är stort utanpå, men litet inuti. Snacka om slöseri med yta. Och badrumsskåpet hänger in över badkaret och tanken är sådeles att man ska duscha i ett skåp, med el i. Och duschslangen sitter för lågt så man kan inte duscha upprätt. Ja, ni förstår).

Våra förra hantverkare ville göra badrummet före köket, men eftersom vi redan då börjat ana oråd sa vi nej, vi ville inte riskera att det drog ut på tiden (köket tog ju typ 60 dagar, mot lovade 7). Det beslutet har vi varit glada för många gånger.

Men nu är det i alla fall dags. Med ny hantverkare. Man vet ju aldrig innan om de är bra, och vi hade rekommendation på de förra också, men den nya har gjort min mammas badrum och det blev ju bra. Dessutom är han en deadlinefascist som bara har en kund åt gången. Så vi hoppas.

Alla bilder hittar den som är intresserad här.

Badrum